luppee Badesæde, behageligt for babyer, i pink

Pris
184 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302632

EAN: 5902860656845

luppee Badesæde, behageligt for babyer, i pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fremtidige forældre bør tænke på praktisk tilbehør som f.eks. en badestol, når de færdiggør deres udstyr til spædbørn. Dette produkt er meget nyttigt, fordi det sikrer sikre forhold under den daglige pleje af barnet.

Mærket luppee har designet badedyret med tanke på spædbørn på op til 6 måneder. Sædets anatomiske form sikrer høj komfort og sikkerhed under barnets b aden . Sædet er kendetegnet ved sin lethed og håndterbarhed. Overfladen på badindsatsen er glat, hvilket sikrer nem og effektiv rengøring.

Produktet luppee er brugervenligt og fylder ikke meget. Badekarsædet Design er holdt enkelt, hvilket gør det perfekt til ethvert badeværelse.

Materiale:
Sammenlignet med konkurrenterne skiller luppee sædet til badekar sig ud ved sin præcision i fremstillingen. Det sikrer, at den gør sit arbejde, selv ved hyppig brug. Sædet er fremstillet af et børnesikkert materiale af høj kvalitet. Materialet forårsager ingen uønskede allergiske reaktioner hos børn, fordi det skadelige stof bisphenol (BPA), som kan påvirke babys udvikling og sundhed negativt, ikke er blevet anvendt i produktionen af plastik.

Produktdetaljer:
  • Design : Pink
  • Tema: Hund og kat
  • Mål: 48 cm (længde) x 24 cm (bredde) x 19,5 cm (højde)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee Badesæde, behageligt for babyer, i pink
5
36 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 28
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

luppee Badesæde, behageligt for babyer, i pink
luppee Badesæde, behageligt for babyer, i pink
184 kr