Erstatningsforslag til udsolgte produkter

luppee Badekar med stik og skridsikker måtte, 84 cm i pink
p.t. udsolgt

luppee Badekar med stik og skridsikker måtte, 84 cm i pinkPris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302638

EAN: 5902860656876

luppee Badekar med stik og skridsikker måtte, 84 cm i pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babybadet er en uundværlig del af ethvert babyudstyr. I det funktionelle, praktiske og komfortable badekar vil dit barn føle sig afslappet og sikkert under B aden . Fremtidige forældre bør kigge efter sikkerhedsfaktorer, når de træffer en købsbeslutning, og være opmærksomme på, om produktet har ekstra tilbehør.
I tilbuddet på luppee finder du babybadekarret med skridsikker måtte, som giver dit barn et sikkert og behageligt greb og forhindrer, at det glider. Desuden er gummiproppen en stor fordel, så vandet kan løbe væk i et snuptag. Der er tænkt på alle detaljer for at gøre den daglige b aden afslappende og sikker for dit barn.
Overfladen på badekarret er glat, og derfor er badekarret let at rengøre. Den har en aflang form med dimensionerne: 84 cm længde, 48 cm bredde og 28 cm højde. I to fordybninger på kanterne kan du opbevare badelegetøj, f.eks. den berømte pibeand eller sæbe. Badekarret er kendetegnet ved sin lethed og håndterbarhed. Størrelsen gør den ideel til både babyer og større børn.

Materiale:
modern e babybadekarret er fremstillet af plastik af høj kvalitet, som er sikkert for børn. Den forårsager ingen allergiske reaktioner hos børn og indeholder ikke bisphenol A (BPA), som ellers anvendes i vid udstrækning til fremstilling af plastprodukter og kan påvirke barnets sundhed eller udvikling negativt.

Produktdetaljer:
  • Design : Pink
  • Tema: Hund og kat
  • Mål: 84 cm (længde) x 48 cm (bredde) x 28 cm (højde)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee Badekar med stik og skridsikker måtte, 84 cm i pink
4.5
32 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers