Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag

Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag


Variant:
  • Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag
  • Lulla Dukke Coral: den sovende Dukke med ægte hjerteslag

549 kr
Pris
500 kr
Fri fragt
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280181

EAN: 0611720967896

Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Lulla dukke - den koselige søvnkammerat med hjerteslag og åndedrætsstøj. Lulla dukke: Den kosede dukke med hjerteslag & den velkendte lyd af åndedræt. Lulla dukken er den perfekte sovekammerat til dine små. Det er vidunderligt blødt og koseligt. Den beroligende lyd fra Lulla Doll's vejrtrækning hjælper din lille skat med at sove komfortabelt og afslappet. De positive effekter, der understøttes af Lulla Doll, er:

  • Længere uafbrudt søvnfaser
  • Mere stabil hjerterytme og vejrtrækningsrytme
  • Reducerer risikoen for åndedrætsstop og pludselig spædbarnsdød
  • Øget velvære og mindre stress
  • Sundere søvnmønstre
Lulla dukker unikke design og dens funktioner er resultatet af videnskabelige resultater, der beviser de positive effekter af fysisk nærhed. hver detalje i Lulla dukke blev udviklet med meget kærlighed og omhu. I løbet af den treårige udvikling havde vi uvurderlig hjælp fra læger, sygeplejersker, jordemødre, psykologer, ingeniører og adskillige forældre. I vores undersøgelser oplyste 86% af de mange tusinder af brugere, at deres børn generelt følte sig mere sikre. Yderligere 73% rapporterede, at deres børn sov markant længere og uden afbrydelse.

Lytter - Lulla spiller et jævnt hjerterytme i op til 8 timer og rigtige åndedrætslyde, baseret på yogateknikken ""ocean breath"" og har en bevist beroligende effekt.

Feel - Materialet i Lulla dukken er ekstra blødt, så børnene føler de milde vibrationer i hjerteslaget.

Lugt - Ved kropskontakt kan Lulla dukken absorbere lugten af ??plejepersonalet, hvilket giver barnet en ekstra følelse af sikkerhed og forældresikkerhed.

Utseende - Det kønsneutrale og enkle design-design gør Lulla-dukken til den ideelle sovekammerat til alle børn. Forskning har vist, at babyer reagerer mere intenst på ting med menneskelige egenskaber og adopterer dem hurtigere.

Sikkerhed - Lullas hele design er designet til sikkerhed og sikkerhedstest. Det er let, ikke-giftigt og kan fastgøres bagpå med en borrelås. Lydgengivelsen er indstillet til et behageligt og sikkert lydstyrke på 65 dB. Lulla er også maskinvaskbar med en aftagelig lydenhed, hvilket gør det mere sikkert for børn med et svagt immunforsvar eller luftvejssygdomme.

Detaljer:
  • dimensioner: 35 x 20 x 5 cm
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester, fylder 100% polyester
  • Alder: fra 0 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag
4.5
39 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag
Lulla Dukke Sky: den sovende Dukke med ægte hjerteslag
549 kr
500 kr