LULANDO TIPI Legetelt Stjerner Grå Pindsvin

LULANDO TIPI Legetelt Stjerner Grå Pindsvin1.199 kr
Pris
1.039 kr
Fri fragt
Du sparer
160 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265095

EAN: 5902659882790

LULANDO TIPI Legetelt Stjerner Grå Pindsvin
Denne lege tipi til børn er af 100% bomuld og inkl. teltunderlag og to puder. Den håndlavede tipi fra Lulando skaber et magisk sted, hvor børn kan lade fantasien løbe frit for. Sættet indeholder et telt, et teltunderlag, to puder og fire træstænger. Tekstilerne lever op til Öko-Tex Standard 100 Klasse I kravene. Stængerne er laves af højkvalitets fyrretræ og sørger dermed for stabilitet. De har forborede huller og kan let forbindes med snøring. Super blød, holder varmen og beskytter barnet mod kold jord. Legeteltet fra LULANDO er perfekt indendørs såvel som udendørs, det kan samles i haven eller på stranden og giver beskyttelse mod solen. Teltet kan hurtigt og let samles og adskilles og kan tages med overalt. Teltstoffet i 100% bomuld er let at rengøre, det kan fjernes og vaskes. Både puder og teltgulvet kan vaskes i maskin. Da puden har en anden farve eller et andet mønster på hver side, kan du skifte sider i henhold til dit humør. Fremstillet i EU.

Detaljer:
  • Højde samlet: 140 cm (+/- 3%)
  • Teltunderlag: 110 x 110 cm
  • Pude: 45 cm (+/- 3%)
  • Stænger: 180 cm
  • Vandafvisende materiale: 100% bomuld, teltunderlag 100% bomuld
  • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 °C
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

LULANDO TIPI Legetelt Stjerner Grå Pindsvin
1.199 kr
1.039 kr