LULANDO Sleepsode sidesovepude Diamant grå hvid 145 x 40 cm

LULANDO Sleepsode sidesovepude Diamant grå hvid 145 x 40 cm


349 kr
Pris
262 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
87 kr-25%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265580

EAN: 5902659884671

LULANDO Sleepsode sidesovepude Diamant grå hvid 145 x 40 cm
Puden egner sig perfekt til dem, der gerne vil sove på siden. Den sørger for en god søvn og restitution. Den støtter ideelt hele kroppen, rygrad, nakke og hofter under søvnen. LULANDO sidesovepuden egner sig godt til gravide kvinder.

Puden er produceret af kvalitets bomuldstof som er Öko-Tex Standard 100 Klasse I certificeret Den egner sig til sart og sensitiv barnehud. Puden hat et aftageligt betræk, der åbnes med en lynlås. Betrækket kan vaskes ved 40 °C. Både betrækket og puden kan vaskes og tørres ofte. På den måde forbliver puden hygiejnisk og frisk i lang tid.

Kernen af puden er fyldet som omhyggeligt er udvalgt og lavet af polyesterfiber. Puden holder sig i lang tid blød, dunet og elastisk. Graviditetspuderne er fremstillet af certificeret stof. Tekstilerne lever op til Öko-Tex Standard 100 Klasse I kravene.

Leveres i en transportpose.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • For: 100% polyester
  • Betrækket er vaksbar ved 40 °C
  • Mål pude: ca. 145 x 40 cm
  • Öko-Tex Standard 100 Klasse I certificeret
  • Fremstillet i EU

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

LULANDO Sleepsode sidesovepude Diamant grå hvid 145 x 40 cm
349 kr
262 kr