Erstatningsforslag til udsolgte produkter

LULANDO Skiftemåtte Zopf grå / lille skygrå 76x76 cm
p.t. udsolgt

LULANDO Skiftemåtte Zopf grå / lille skygrå 76x76 cm


Variant:

Pris
550 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274023

EAN: 5902659885449

LULANDO Skiftemåtte Zopf grå / lille skygrå 76x76 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sættet inkluderer en bomuldskiftemåtte og en velourfletning.
Matten er blød og fuldstændig børnesikker, har ingen hårde eller skarpe elementer og er lavet af materialer af høj kvalitet fra europæiske producenter. Det er lavet af 100% certificeret bomuld, og dets fyldning er lavet af anti-allergiske og åndbare polyesterfibre. Fletningen er lavet af blødt og behageligt velour, og dets fyldning består af anti-allergiske og elastiske silikonefibre, som ikke mister deres egenskaber, selv efter gentagen vask. 

Matten og flettet er forbundet med hjælp af syede satinbånd. Da fletningen kan fjernes fra den skiftende måtten, kan den tjene som en sengens omgivelse i en fremskreden alder og beskytte babyen mod ubehagelige banker på hårde stænger eller mod træk. Materialerne, der bruges til fremstilling af vores skiftende puder, opfylder standarden 100 i Oeko-Tex - klasse I, hvilket betyder, at de opfylder de strengeste menneskelige økologiske krav og er sikre i kontakt med den følsomme hud hos spædbørn og små børn. Produktet er pakket i en foliepose med lynlås, så det kan opbevares og transporteres sikkert. Det er en fremragende gave. 

Produktet er fremstillet med den højeste pleje og kvalitet i EU.

Produktdetaljer:
  • Overdel: 100% bomuld (måtten) ) / 80% bomuld, 20% polyester (fletning)
  • Påfyldning: 100% anti-allergisk polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Dimensioner: ca. . 76 x 76 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klasse I certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers