Erstatningsforslag til udsolgte produkter

LULANDO Boomerang gtaviditetspude stjerne hvid 200 x 39 cm
p.t. udsolgt

LULANDO Boomerang gtaviditetspude stjerne hvid 200 x 39 cm


Variant:
  • LULANDO Boomerang gtaviditetspude stjerne hvid 200 x 39 cm
    p.t. udsolgt
  • LULANDO Boomerang graviditetspude stjerne grå 200 x 39 cm

349 kr
Pris
272 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
77 kr-22%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265551

EAN: 5902659880567

LULANDO Boomerang gtaviditetspude stjerne hvid 200 x 39 cm
Puden sørger for en behagelig søvn og afslapning. Jordemødre anbefalder puden til gravide og ammende mødre. Ideel til børn og voksne.

Puden er den ideelle støtte til hele kroppen for gravide. Den muliggør at både mor og barn sidder og ligger stabilt og bekvemt ved amning. Puden egner sig til børn i senere udviklingsperiode som støtte eller kravlegård.

Puden er produceret at certificeret stof af Öko-Tex standard klasse I - som egner sig til kontakt med følsom barnehud. Puden er blød og fyldt med allergivenlig polyesterfibre og tilpasser sig derfor til kroppen.

Den har et aftageligt pudebetræk med lynlås som hjlæper til at holde den ren. Leveres i en transportpose. Fremstillet i EU.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Fyld: 100% allergivenligt polyester
  • Vaskbar op til 40 °C
  • Mål taske: ca. 200 x 39 cm
  • Öko-Tex Standard 100 Klasse I certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers