LULANDO Art Collection sengeslange Velvet Roses 190 cm

LULANDO Art Collection sengeslange Velvet Roses 190 cmPris
370 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283853

EAN: 5902659885920

LULANDO Art Collection sengeslange Velvet Roses 190 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Forældre, som et sovende barn er et lykkeligt og smilende barn, leder efter løsninger, der imødekommer deres forventninger. Sengen LULANDO slange er et produkt designet til sådanne situationer. Det giver passende og behagelige forhold for småbarnet under søvn og udvikler samtidig sunde søvnvaner.

Produktet er designet til spædbørn og småbørn. LULANDO Bed Snake er også beregnet til ældre børn, der kan bruge den som et blødt, koseligt legetøj eller som en pude. Derfor er sengeslangen lavet af 100% bomuld, og dækslet er lavet af blødt og fluffy VELVET-stof. Den bløde og tykke fyld er et anti-allergisk silikone stof. De anvendte materialer (bomuld, påfyldning og garn) er certificeret af Oeko-Tex Klasse I-certifikatet, og VELVET-stoffet har Oeko-Tex Klasse II-certifikat. Produktet er syet i Den Europæiske Union.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld, 100% polyester
  • Påfyldning: 100 % hypoallergen polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • længde: 190 cm
  • diameter: 10 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 Klasse I / II certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LULANDO Art Collection sengeslange Velvet Roses 190 cm
370 kr