LULANDO Art Collection Sengeslange flettet grå 300 cm

LULANDO Art Collection Sengeslange flettet grå 300 cm


Pris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283764

EAN: 5902659886491

LULANDO Art Collection Sengeslange flettet grå 300 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Rejseslangen er syet af høj kvalitet og blødt velourstof. Dens tykke og elastiske fyld er lavet af hypoallergeniske silikonefibre. Sengeslangen leveres med fire hvide, 2 cm brede bomuldsbånd, der tjener til at fastgøre reden til sengen. og kan bruges til at begrænse liggende område i vognen eller som tilbehør til leg i en senere alder. Det er også velegnet som en original dekoration til børnenes værelse. Efter udpakning skal sengebedraget trækkes forsigtigt i form, og produktet er fremstillet med den højeste pleje og kvalitet i EU.

Stoffer brugt til produktion af vores sengeslanger har Standard 100 af Oeko-Tex - klasse I, hvilket betyder, at de opfylder de strengeste menneskelige økologiske krav og er sikre i kontakt med følsom hud hos babyer og små børn .

produktoplysninger:
  • materiale: 100% polyester
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • længde: 300 cm
  • højde: 17 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klasse I certificeret
  • Dimensionerne kan varierer med +/- 2 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

LULANDO Art Collection Sengeslange flettet grå 300 cm
484 kr