LULANDO Art Collection pude bamse roser

LULANDO Art Collection pude bamse roserPris
181 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283832

EAN: 5902659886101

LULANDO Art Collection pude bamse roser
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et godt udhvilet barn er fuld af lykke og kan også tilbringe dagen i et bedre humør. En lur er ikke kun en tid til regenerering af babyen, men også en særlig intens udvikling. Derfor er forældrenes opgave at garantere barnet passende soveforhold. En optimal løsning er teddybjørne-puden fra den nye Art Collection, som LULANDO supplerer det omfattende udvalg af produkter fra

Børn elsker at kæbe sammen mod en blød pude, hvilket giver dem en følelse af sikkerhed og - vigtigst af alt - hjælper dem med at falde i søvn. Den ene side af puden er lavet af certificeret bomuld (Standard 100 af Oeko-Tex - Klasse I), dekoreret med et originalt firmamønster, den anden side er lavet af et tekstil VELVET-stof, der føles blødt og behageligt.

Den har en speciel rund fordybning til bagsiden af ??barnets hoved, så trykket på det sarte hoved er jævnt fordelt og ikke forårsager nogen deformation.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% bomuld, 100% polyester
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål på hynden 28 x 28 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klasse I certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LULANDO Art Collection pude bamse roser
LULANDO Art Collection pude bamse roser
181 kr