LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses


Variant:
  • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses
  • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Forest
  • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Sleepy

Pris
310 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285175

EAN: 5902659886682

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Varmt og meget blødt omviklings-tæppe YETI til babybilsæde og seng - til køligere dage.
Det varme omviklede tæppe Yeti er designet til at give afkom høj komfort i efteråret, vinteren og foråret. Produktet har en passende størrelse og form for at give barnet så meget benplads som muligt for fødderne.

Den passer til babybilsæder med 3-punkts seleteknologi, hvilket betyder, at når den er ordentligt fastgjort, bevæger den sig ikke, når du kører. Tæppet hjælper også forældre med at komme ud af bilen og altid dække deres baby. En stor fordel ved produktet er den forformede hætte, der beskytter det følsomme hoved af afkom mod ugunstige vejrforhold som sne, vind og regn.

Det multifunktionelle produkt har en lang række applikationer. Den kan for eksempel bruges som en pakkesæk eller som en sovepose til vognen. Det kan også bruges som babyskiftemåtte, der gør det muligt for barnet at skifte hygiejnisk på offentlige steder, for eksempel på en restaurant eller under en gåtur. Omviklingstæppet er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, som bekræftes af etiketten Standard 100 af Oeko-Tex. Det er lavet af 100% bomuld med et unikt grafisk designdesign i Velvet, et stof, der ligner fløjl eller velour i sin struktur. Produktet er fyldt med tyk, anti-allergisk og åndbar polyesterfiber, som er meget holdbar og egnet til kolde dage. Takket være velcro-fastgørelsen på siden ruller den hverken op eller falder af under brug.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld (ydre stof) , 100% polyester
  • Påfyldning: 100% hypoallergen polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 75 x 75 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klasse I certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses
310 kr