🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
LULANDO Art Collection Babytæppe Velvet 75x100 cm presenning

LULANDO Art Collection Babytæppe Velvet 75x100 cm presenningPris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283714

EAN: 5902659885968

LULANDO Art Collection Babytæppe Velvet 75x100 cm presenning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dobbelt-sidet børnetæppe, dækket på den ene side med 100% bomuldsstof og på den anden side med et blødt, koset fløjlsstof. Interiøret er fyldt med anti-allergisk og åndbar polyesterfleece, hvilket gør LULANDO-tæppet blødt, let og frem for alt varmt.

LULANDO-produktet blev udviklet til nyfødte, spædbørn og småbørn. Hvert barn elsker at kose sig sammen i tæppet og rejse til det magiske drømmeland.

Tæppet er perfekt til brug derhjemme og som et varmt tæppe til ture på kølige, regnfulde og blæsende dage. Det originale mønster kan også bruges som en sengetæppe til krybben, hvilket giver den en unik karakter. Materialerne, der bruges til produktionen, kommer udelukkende fra anerkendte europæiske leverandører. Kvaliteten af ??bomuld og fyldstoffer er bekræftet af Standard 100-certifikatet for Oeko-Tex - klasse I, selve VELVET-stoffet bærer forseglingen fra Oeko-Tex - klasse II.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% bomuld / 100% polyester
  • Påfyldning: 100% hypoallergen polyesterfleece
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • Dimensioner ca. 75 x 100 cm
  • Oeko-Tex Standard certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LULANDO Art Collection Babytæppe Velvet 75x100 cm presenning
LULANDO Art Collection Babytæppe Velvet 75x100 cm presenning
250 kr