LULANDO Ammepude stjerner grå 55 x 42 cm

LULANDO Ammepude stjerner grå 55 x 42 cmPris
301 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265568

EAN: 5902659880871

LULANDO Ammepude stjerner grå 55 x 42 cm
Ammepuden er den perfekte støtte under graviditeten og efter fødslen. Puden aflaster lænden ved rygsøjlen på den gravide kvinde, og garanterer barnet en stabil og behagelig position under amningen, letter amningen for moren og afslapper skuldrene.
Puden er produceret af kvalitets- og hudvenlig bomuld. Pudebetrækket kan tages af og bliver lukket med en lynlås. Både betrækket og puden kan vaskes og tørres ofte.

På den måde beholder puden den hygiejniske renhed og friskhed i lang tid og mister ikke egenskaberne. Fyldet i puden består af tusinde kugler af fibre, som er produceret på basis af omhyggelig udvælgelse af polyesterfibre. Hver enkelt fiber har kanaler der sørger for luftcirkulation. Puden holder sig i lang tid blød, dunet og elastisk.

Materialerne opfylder STANDARD 100 fra OEKO TEX. Indeholder ingen skadelige stoffer.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • For: 100% polyester
  • Betrækket er vaksbar ved 40 °C
  • Mål pude: ca. 55 x 42 cm
  • Öko-Tex Standard 100 Klasse I certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LULANDO Ammepude stjerner grå 55 x 42 cm
LULANDO Ammepude stjerner grå 55 x 42 cm
301 kr