løb! Sweatshirt til drenge, blå
-47%

løb! Sweatshirt til drenge, blå


Størrelsesguide

133 kr
Pris
70 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
63 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A254116

løb! Sweatshirt til drenge, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den langærmede lief! Skjorten ledsager trendbevidste verdensmennesker behageligt varmende gennem alle sæsoner. Blød jersey giver den højeste bærekomfort. Det afslappede snit og de formende sidesømme sikrer en perfekt pasform og masser af bevægelsesfrihed. Praktiske trykknapper ved halsen gør det nemmere at klæde sig på. Cool Print giver dig lyst til at tage på store eventyr.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

løb! Sweatshirt til drenge, blå
løb! Sweatshirt til drenge, blå
133 kr
70 kr