little tikes 4-in-1 Trike Basic Edition - Blå
p.t. udsolgt

little tikes 4-in-1 Trike Basic Edition - Blå

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!

656 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A128199

little tikes 4-in-1 Trike Basic Edition - Blå
Perfekt 4-in-1 trehjulet cykel. Kan benyttes som gåvogn eller som gåbil og fremmer dermed dit barns motoriske færdigheder.

Takket være sikkerhedsbøjlen og sædet sidder barnet i en komfortabel position. Udstattet med en skubbestang, således at forældrene kan hjælpe til i begyndelsen.

Styret kan blokeres, således at barnet ikke behøver at styre selv. Pedalerne kan derudover også skriftes til friløb. Opbevaringskurven sørger for at dit barn kan tage sit ynglingslegetøj med, når det tager på opdagelsesrejse.

Den trehjulede cykel er ganske praktisk, da den vokser med barnet.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 634314E4
• Med meget tilbehør
• Alder: fra 9 måneder til 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.