Little Company Ble rygsæk Tulum Rib Ecru

Little Company Ble rygsæk Tulum Rib EcruPris
621 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347743

EAN: 8719632000020

Little Company Ble rygsæk Tulum Rib Ecru
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Er du vild med ribs? Så den nyeste Tulum-taske fra Little Company virkelig noget for dig! En fantastisk rygsæk til bleer i en moderigtig farve. Rygsækken har store lommer på både indersiden og ydersiden, perfekt til alle dine og din lille drengs ejendele.

Takket være den faste nøglering vil du aldrig mere miste dine nøgler igen. Denne rygsæk er også meget velegnet til en dag i byen. Skulderstropperne er blevet forstærket for at give ekstra komfort. Tid til at skifte? Dit barn vil føle sig godt tilpas med den lette og aftagelige skiftemåtte.

Tekniske detaljer:
  • Vægt: 1,18 kg
  • Mål (længde x bredde x dybde): 42 x 32 x 30 cm
  • Materiale: 100 % polyester (indvendigt og udvendigt)
Leveringsomfang:
  • Skiftetaske
  • Skiftemåtte
  • Stropper til barnevogne

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Little Company Ble rygsæk Tulum Rib Ecru
Little Company Ble rygsæk Tulum Rib Ecru
621 kr