Erstatningsforslag til udsolgte produkter

lionelo Sengestol Eva Beige Melange
p.t. udsolgt

lionelo Sengestol Eva Beige Melange


Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301560

EAN: 5902581658234

lionelo Sengestol Eva Beige Melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Blokade - stående sikkert
Sengebarrieren er udstyret med et låsesystem for at forhindre utilsigtet foldning. Det garanterer, at sengebarrieren ikke foldes op automatisk, når barnet læsses.

Sikkerhedsbælter
Stropperne giver ekstra beskyttelse til sengestangen og skaber en modkraft til vægten af ??barnet, der læner sig mod det.

Robust konstruktion
Rammen på rækværket er lavet af let, men meget modstandsdygtigt aluminium. Den deformeres ikke under brug og tåler højt tryk, hvilket sikrer et højt sikkerhedsniveau.

Uundværlig når du rejser
Sengelænderen kan beskytte dit barn derhjemme, men også fungerer som erstatning for en dyr rejseseng og er derfor universelt anvendelig.

Udskiftning til en lille seng
Sengelistene Eva giver dig mulighed for at købe en større seng til dit barn straks. Du kan spare ekstra penge på en mindre seng som en midlertidig løsning. Rækværket har været en investering i årevis!

Pladsbesparende
Sengelændet passer let under sengen, i skabet eller i et andet opbevaringsrum - Eva tager ikke op meget plads og er meget let at opbevare.

Komfortabel søvn
Sengelændingen eliminerer helt risikoen for, at barnet falder ned fra kanten af ??sengen, hvilket sikrer en fredelig søvn til babyen og forældrene.

Luftigt net
Sengebarrieren er lavet af miljøvenligt materiale og åndbar. Det giver tilstrækkelig luftcirkulation og giver dig mulighed for at se din baby sove og begrænser også mulige slid på barnets følsomme hud.

Sammenklappelig
Takket være muligheden for at folde sengens gelænder op til 180 grader, behøver det ikke at blive demonteret hver gang. Når den er foldet, forbliver den på plads næsten usynligt, så du kan sætte den op, når du har brug for det.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde) ): 150 x 35 x 42 cm
  • materiale: 100% polyester
Leveringsomfang:
  • sengebarriere Eva
  • Sikkerhedsbælter

Tilbehør

Pris
345 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers