lionelo Sengegitter Eva Grey Melange
Variant:
  • lionelo Sengestol Eva Beige Melange
  • lionelo Sengegitter Eva Grey Melange

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343678

EAN: 5902581658258

lionelo Sengegitter Eva Grey Melange
Sikkerhed
Sengerækken er udstyret med et låsesystem for at forhindre utilsigtet sammenklapning. Den sikrer, at lågen ikke automatisk foldes sammen, når barnet lægger den på.

Sikkerhedsseler
Stropperne giver ekstra sikkerhed til sengegærdet og skaber en modkraft til barnets vægt, når det læner sig op ad det.

Robust konstruktion
Rammen på rækværket er lavet af let, men meget stærkt aluminium. Den deformeres ikke under brug og kan modstå højt tryk, hvilket sikrer et højt sikkerhedsniveau.

Uundværlig når du rejser
Sengerækken kan beskytte dit barn derhjemme, men fungerer også som erstatning for en dyr rejseseng og er derfor universelt anvendelig.

Erstatning for en lille seng
Med Eva-sengegærdet kan du købe en større seng til dit barn med det samme. Du kan spare ekstra penge op til en mindre seng som en midlertidig løsning. Vuggestueskinnen er en investering i mange år!

Pladsbesparende
Sengegavlen passer nemt under sengen, i skabet eller i et andet opbevaringsrum - Eva fylder ikke meget og er meget nem at opbevare.

Komfortabel søvn
Sengegærdet eliminerer helt risikoen for, at barnet falder ned fra sengekanten, hvilket sikrer en fredelig nattesøvn for både barn og forældre.

Luftigt net
Sengegærdet er fremstillet af miljøvenligt materiale og er åndbart. Det sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og giver dig mulighed for at holde øje med den sovende baby og begrænser også mulige hudafskrabninger på barnets følsomme hud.

Foldbar
Takket være muligheden for at folde sengegærdet op til 180 grader behøver det ikke at blive afmonteret hver gang. Når den er foldet sammen, forbliver den næsten usynligt på plads, så du kan sætte den op, når du har brug for det.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 150 x 35 x 42 cm.
  • Materiale: 100 % polyester
Leveringsomfang:
  • Sengegavl Eva
  • Sikkerhedsremme

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: lionelo Sengegitter Eva Grey Melange
5
46 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 37
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

lionelo Sengegitter Eva Grey Melange
lionelo Sengegitter Eva Grey Melange
335 kr