App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
Lionelo Buggy Annet Beton
Variant:
 • Lionelo Buggy Annet Beton
 • lionelo Buggy Annet Stone Caramel

1.391 kr
Pris
1.376 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299179

EAN: 5902581656278

Lionelo Buggy Annet Beton
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Bedste komfort under alle forhold
Annet buggys ryglæn har en tilbagelænet funktion, den justerbare fodstøtte og det bløde indlæg sikrer komfort og en fredelig søvn til din lille.

En meget dyb solsejl med åbningsvindue giver beskyttelse mod solen, praktiske EVA-skumhjul i 11 og 8 tommer størrelser gør det nemt at styre buggyen i ethvert terræn, imiteret læderhåndtag og det ene hånds foldesystem giver en enestående komfort ved brug af Annet buggy.

Dit barns sikkerhed sikres ved hjælp af 5-punkts sele og reflekterende elementer, der forbedrer klapvognens synlighed om aftenen eller på overskyede dage.

Buggyen kommer med et omfattende sæt tilbehør, der inkluderer myggenet, fodbeklædning, kopholder, et lille opbevaringsområde til mobiltelefon eller nøgler og en rummelig kurv til shopping.

Unikke hjul
Komforten til din lille bør ikke afhænge af terrænformen. Hjulene er lavet af EVA-skum og har en diameter på 11 ""(bagpå) og 8"" (foran). De giver enestående stabilitet og greb og er udstyret med en fodbetjent bremse. Det giver også sikkerhed og valgfri låsning af drejelige hjul. Hvert hjul er udstyret med en omfattende affjedring.

Fuld justerbarhed
Takket være ryglænets justering fra opretstående til liggende position kan Annet bruges til babyer fra livets første dage.

XXL solsejl
Annets baldakin er større og længere end andre buggies, som ikke kun giver bedre beskyttelse mod vind, sol og regn, men også skaber mere plads til babyen. Et gennemsigtigt vindue gør det muligt for forældrene til enhver tid at kontrollere, om barnet mangler noget.

5-punkts sikkerhedsseler
Rivebestandige stropper sikrer sikkerhed under turen. Ekstra puder forhindrer slid på den følsomme børnehud.

Bedre synlighed
På rammen og solsejlen er der reflekterende elementer, der sikrer bedre synlighed af buggyen selv fra en større afstand.

Blød frontstang
For bedre komfort for den lille er frontstangen polstret med skum og stofbetræk, hvilket betyder ekstra beskyttelse for dit barn mod at falde ud . Baren kan åbnes, når du vil sætte dit barn ind eller tage det ud af klapvognen.

Myggenet
Myggenet består af et åndbart stofnet, som er omgivet af et fleksibelt bånd. Det er meget let at montere og passer tæt på vognen og giver beskyttelse mod myg og andre uønskede gæster. Myggenet opbevares i en speciel lomme i den nederste del af vognen.

Foddæksel
Når det bliver koldt, varmer det medfølgende fodtæppe dit barns ben og beskytter dem fra regn eller vind. Nem montering ved hjælp af stropper.

Drikkeholder til flaske eller kop
Den aftagelige kopholder holder en 1L flaske, drikkedåse eller termokolbe. Holderen tilpasser sig flaskens form og holder den sikkert.

Styrehåndtag med imiteret læderbetræk
På styrehåndtaget er der et betræk lavet af imiteret læder, som ikke kun ser godt ud, men øger også styrekomforten. Dækslet kan fjernes, hvis det er nødvendigt, da håndtaget yderligere er dækket med blødt skum.

Specielt melange stof
Coveret til buggyen er lavet af et melange stof, som er meget robust, slidstærk og rivebestandig og meget behagelig for den lille passagers hud. Stoffet er meget let at holde rent.

Robust og let konstruktion
Stellet er lavet af højkvalitets metallins, så det ikke krummer selv efter længere tids brug .

Stor kurv
En rummelig kurv, hvor alt nødvendigt plejetilbehør og dit barns yndlingslegetøj passer. Den er også ideel til shopping.

Praktisk taske
En lomme bag på vognen er beregnet til opbevaring af nødvendige redskaber som legetøj til barnet, en tegnebog eller en forældres mobiltelefon. Den har en lynlås og garanterer derfor fuldstændig sikkerhed.

Sammenklappelig konstruktion
Annet er udstyret med et simpelt foldesystem til kompakte dimensioner, så barnevognen ikke tager meget plads, når ikke i brug. Hele processen tager kun et par sekunder og kan udføres med en hånd. Hjulene kan fjernes fra rammen efter foldning, så buggyen tager endnu mindre plads.

Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 58 x 86,5 x 110 cm
 • Foldestørrelse (længde x bredde x højde): 58 x 47 x 89 cm
 • Indvendige mål sædeenhed (længde x bredde): 85 x 30 cm
 • Dimensioner ryglæn (længde x bredde): 44 x 30 cm
 • håndtagets højde: 110 cm
 • Hjulmål: 8 og 11 tommer
 • Materialeovertræk: 100% polyester
 • Pleje: Håndvask ved 30 ° C
 • Vægt: 10,36 kg
 • Bæreevne: Op til 22 kg
 • Dæktype: Skumgummihjul (EVA)
Leveringsomfang:
 • Klapvogne med hjul
 • Foddæksel
 • Myggenet
 • Drikkeholder
 • Indkøbskurv
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Lionelo Buggy Annet Beton
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Lionelo Buggy Annet Beton
Lionelo Buggy Annet Beton
1.391 kr
1.376 kr