10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey
-11%
Variant:
  • lionelo Beskyttelsesgitter Tulia White
  • lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Black
  • lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey

Vejl. pris¹
552 kr
Pris
494 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318883

EAN: 5902581650849

lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Effektiv beskyttelse af børn
Tulia-sikkerhedsgitteret definerer effektivt det sikre område og adskiller det fra rum, hvor børn ikke har noget at gøre. Takket være den geniale Design s og den deraf følgende alsidighed tilpasser Tulia sig nemt til selv de mest usædvanlige passager.

Let montering og modstandsdygtigt materiale
Tulia-sikkerhedsgitteret er velegnet til montering på forskellige vægge. Produktet leveres med 3 monteringssæt, der gør det muligt at fastgøre det forskellige steder. Med clip on/off-funktionen kan gitteret nemt flyttes fra et rum til et andet. Jalousien har en spændvidde på op til 140 cm. Produktet er fremstillet af holdbart plast, der er robust mod UV-stråling og regn. Det betyder, at gitteret ikke kun kan bruges indendørs, men også udendørs.

Effektive sikkerhedsforanstaltninger
lionelo Tulia har en åbningsmekanisme med dobbelt sikkerhedsanordning. Produktet er udstyret med Clip Guard -systemet, som har en trykknap, der blokerer for ind- og udrulning af rullegardinet og har en indikator, der informerer om den aktive beskyttelse. Produktet er udstyret med en såkaldt længdehukommelse, hvilket betyder, at enhver form for kollision med persiennen ikke vil få den til at rulle sig op.

Brugervenlige løsninger
Tulia sikkerhedsgitteret har en universel Design og funktionelle løsninger, hvilket gør produktet velegnet til ethvert interiør. De profilerede og afrundede hjørner på gitteret forhindrer risikoen for skader eller slid. Tulia har ingen tærskel, hvilket eliminerer risikoen for at snuble og gør det lettere at rengøre.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 89 x 7 til 140 x 5,5 cm
  • Vægt: 1,35 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey
4.5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey
lionelo Beskyttelsesgitter Tulia Grey
Vejl. pris¹ 552 kr
494 kr