Erstatningsforslag til udsolgte produkter

lionelo Babyovervågning Babyline 8.1
p.t. udsolgt

lionelo Babyovervågning Babyline 8.1


Pris
750 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301563

EAN: 5902581658807

lionelo Babyovervågning Babyline 8.1
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Altid sammen
Babyline 8.1 elektroniske babymonitor giver forældre mulighed for at overvåge, hvad der sker i deres barns værelse. Takket være enheden kan forældrene, når det lille barn sover fredeligt, forfølge andre aktiviteter og stadig holde styr på alt.

Mere end en video
Kameraet har en indbygget -i mikrofon, højttaler og temperaturføler, så babyalarm overfører video, lyd, temperaturinformation og alarmer. Det advarer, når temperaturniveauet i et rum ændres (ethvert interval fra 0 til 40 °). Med stativet kan du nemt placere kameraet eller montere det på væggen.

Tovejskommunikation
Modtageren er udstyret med en taleopkaldsfunktion, der giver forældre mulighed for at tale fra afstand og berolige deres baby. Så snart barnet hører forældrenes stemme, er han roligere og føler sig mere sikker.

Praktiske løsninger - høj kvalitet dag og nat
Ved at bruge en passende linse, kameraet kan give et klart, detaljeret billede. Den viste video vil være klar og synlig uanset tid på dagen eller natten - selv i totalt mørke. Den automatiske nattilstand gør det muligt for babymonitoren at justere de tilsvarende parametre til et bestemt tidspunkt på dagen. Babyline 8.1 har specielle IR-dioder, der ikke udsender en rød glød, så de ikke forstyrrer babyens fredelige søvn.

Detaljeret billede
Takket være den høje opdateringshastighed, det transmitterede billede er flydende og har ingen forsinkelser. For at forlænge enhedens driftstid kan du reducere frekvensen fra 60 til 50 Hz i menuen. Modtageren er udstyret med et stort (4,3 '') farvedisplay og et monteringsbeslag.

Fuld overvågning
Babyline 8.1 giver dig mulighed for at linke op til 4 kameraer, så du kan at skabe et komplet kontrolsystem til dit barn. Takket være videofunktionen kan forældre placere dem mange steder for at have endnu mere tillid til barnets sikkerhed eller placere dem i forskellige rum, hvilket f.eks. Er meget nyttigt for tvillinger. Den brede synsvinkel (110 °) giver en forhåndsvisning af et stort område, takket være hvilket en enkelt kameraindstilling fungerer selv med en travl baby.

Komfort til børn og forældre - beroligende vuggeviser
Babymonitoren kan afspille 4 beroligende melodier, der kan aktiveres eksternt af forældrene på det rigtige tidspunkt. Lydstyrken kan justeres frit, du kan også gentage den valgte melodi eller hele afspilningslisten i en kontinuerlig sløjfe.

VOX-system - Sparer energi
VOX-systemet er en teknologi der sikrer maksimal energibesparelse og derfor en lang levetid uden genopladning. Enheden fungerer i standbytilstand, og når der registreres en stemme, starter den og sender billeder og lyd til forældrenes skærm. Det indbyggede 1850 mAh batteri med høj kapacitet giver op til 9 timers batterilevetid uden opladning.

Nem installation med lang rækkevidde
Skærmen er let og praktisk, det har også en fod, så den kan placeres i en behagelig position for forældre. Du kan også fastgøre modtageren til bæltet. Rækkevidden på op til 300 m sikrer problemfri kontakt med barnet selv i flere rum eller etager.

Let at bruge med beskedsystem
Selvom Babyline 8.1 tilbyder mange valgmuligheder, gør det praktiske tastatur betjening ekstremt intuitiv og ligetil. Babymonitoren er udstyret med en alarm, der indikerer, hvornår babyen vågner, eller når rækkevidden er tabt. Med notifikationsfunktionen mindes du f.eks. Om planlagt amning eller fodring i god tid.

Leveringsomfang:
  • Monitor
  • Kamera
  • Batterioplader
  • Strømforsyningsenhed
  • Kamera monteringsstifter

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers