lionelo Autostol Liam Carbon Grey
Variant:
  • lionelo Autostol Liam Carbon Grey
  • lionelo Autostol Liam Sporty Black
  • lionelo Autostol Liam Cozy Grey
  • lionelo Autostol Liam Turkis

Pris
549 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297715

EAN: 5902581656728

lionelo Autostol Liam Carbon Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med og mod kørselsretningen
Muligheden for at montere barnesædet i bilen til og mod kørselsretningen gør det muligt at bruge Liam til babyer fra de første dage af deres liv.

Justering af ryglæn
Semi-liggende position, 3-trins justering af ryglænets hældning gør det muligt for den lille passager at blive transporteret i en halv liggende position.

5-punkts sikkerhedsseler
Bælterne sikrer større sikkerhed under kørslen. Ekstra puder på bælterne forhindrer slid på barnets følsomme hud.

Dyb nakkestøtte
En ekstra bred nakkestøtte giver fuld hovedbeskyttelse takket være sideforstærkningerne. En ekstra pude holder barnets hoved i den rigtige position.

Eksperter bekræfter, at de mindste børn af sikkerhedsmæssige årsager skal bæres mod kørselsretningen. Når barnet er vokset ordentligt, kan sædet vendes.

sædereducer
Liam vil være udstyret med et sædereduceringsmiddel for de yngste passagerers sikkerhed og komfort. Den ekstra indsats giver blød polstring omkring barnet og en bedre justering af sædet til dets krop. Den er skånsom mod huden.

Justering af ryglæn - halvt liggende stilling
3-trinsjusteringen af ??ryglænet gør det muligt for den lille passager at blive transporteret i en halv liggende position.

Dybt, behageligt sæde
Sædet er udstyret med en dyb sædeoverflade, der beskytter barnet selv i uforudsigelige situationer. Beskyttelsen suppleres med yderligere forstærkninger i lændeområdet.

5-punkts sikkerhedsseler
Bælterne sikrer større sikkerhed under rejsen. Ekstra puder på bælterne forhindrer slid på barnets følsomme hud.

Nem montering
Det er nok kun at sætte barnesædet på bilsædet og fastgøre det med 3 -spids sikkerhedssele. Barnesædet kan flyttes fra en bil til en anden meget let og hurtigt.

Praktisk køb
Blød, fleksibel og holdbar polstring, der er let at holde ren. Mest snavs kan fjernes ved støvsugning, og polstringen kan også vaskes i vaskemaskinen (op til 30 ° C).

Tekniske detaljer:
  • Dimensioner ( længde x bredde x højde): 27 x 30 x 49 cm
  • Indvendige mål sæde (længde x bredde x højde): 27 x 30 x 49 cm
  • Mål ryglæn (længde x bredde ): 49 x 30 cm
  • Vægt: 7,4 kg
  • Installationsmulighed: sikkerhedssele
  • Installation: Fremad eller bagud

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

lionelo Autostol Liam Carbon Grey
549 kr