lionelo Autostol Bastiaan Red White Base

lionelo Autostol Bastiaan Red White Base


Variant:
 • lionelo Autostol Bastiaan Red White Base
 • lionelo Autostol Bastiaan Blue White Base
 • lionelo Autostol Bastiaan Grey White Base
 • lionelo Autostol Bastiaan Grå Sort Base

Pris
1.402 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298116

EAN: 5902581654205

lionelo Autostol Bastiaan Red White Base
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
360 grader drejelig
Takket være brugen af ??unik tigerteknologi kan barnesædet rotere frit omkring sin egen akse uden at skulle adskilles fra sikkerhedsselen.

Isofix System og Top Tether
En stabil og hurtig måde at montere barnesædet på i bilen. Isofix-systemet reducerer betydeligt de kræfter, der virker på barnet i tilfælde af pludselig opbremsning eller kollision.

Nakkestøttejustering
7-trins justering af nakkestøtten, lader barnesædet vokse med barnet.

4 Hældningsniveau
Enhåndsjustering af ryglænet fra siddende stilling til liggende stilling med søvnfunktion. Garanterer komfort og barnets korrekte position.

Dri-Seat åndbart sædereducer
For sikkerhed og en behagelig position for de yngste børn er barnesædet udstyret med en ekstra Dri-Seat sædeforskydning.

Unik teknologi - velegnet til børn fra fødslen
Takket være drejebunden er det muligt at transportere barnet de første dage af dets liv. For sikkerhed og komfort for de mindste børn er barnesædet udstyret med en ekstra sædereducering.

Simpelthen drejelig!
Takket være brugen af ??unik tigerteknologi, børnesædet kan rotere frit på sin egen akse uden at skulle adskilles fra sikkerhedsselen. Det er nok at dreje det i retning af døren, og så kan barnet let placeres i bilsædet.

5-punkts sikkerhedssele med hoftesele
Riv -resistente stropper holder barnet fast i barnesædet. Ekstra puder på bælterne forhindrer slid på barnets følsomme hud, og de skridsikre puder sikrer den korrekte bælteposition.

Ekstra sidebeskyttelse
Barnesædet er udstyret med forstærkninger på siderne og i nakkestøtten, som absorberer ekstra slagkraft. I nakkestøtten er der en ekstra pude, der beskytter barnets hoved ved sidekollisioner ved at støtte barnets nakke og hoved.

Lændeindsats
Barnesædet er udstyret med en speciel indsats til lændestøtte, der er anatomisk formet og sikrer barnets korrekte rygposition.

Solbeskyttelse
En baldakin er inkluderet i leveringen, der beskytter barnet mod intens sollys. Det beskytter barnet mod overophedning og øger rejsekomforten.

Komfortabel polstring
Blød, fleksibel og holdbar polstring, der er let at holde ren. Mest snavs kan fjernes ved støvsugning, og polstringen kan også vaskes i vaskemaskinen (op til 30 grader).

Åndbart sædeindsats
For sikkerhed og en behagelig position for de yngste børn er barnesædet udstyret med en ekstra Dri-Seat reduktionsindsats. Indsatsen blev udviklet til at tilpasse barnesædet til mindre børn.

Dri-Seat er kendetegnet ved en 3-lags konstruktion:
 • Specielt flettet stof, der sikrer tilstrækkelig luftcirkulation
 • Skum har den rigtige tæthed, så det kan tilpasse sig nøjagtigt til barnets krop
 • Behagelig at røre ved, garanterer følelsen af ??tørhed
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 47 x 44 x 64 til 81 cm
 • Indvendige mål på sæde (længde x bredde x højde): 30 x 28 x 47 til 57 cm
 • Ryglænets mål (længde x bredde): 47 til 57 x 28 cm
 • Vægt: 9,4 kg
 • Levetid: 0 til 36 kg
 • Installation i bilen: Isofix og Top Binding og / eller sikkerhedsseler
 • Installation barnesæde Kørselsretning: Frem eller tilbage

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

lionelo Autostol Bastiaan Red White Base
1.402 kr