Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage
Bæredygtig -16%

Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage


Variant:
  • Lilliputiens Ignace nusseklud i gaveemballage
  • Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage
  • Lilliputiens Kæledyr Rosalie i gaveemballage

Vejl. pris¹
205 kr
Pris
173 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
32 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324676

EAN: 5414834832471

Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Marius, en hård fyr med et blødt hjerte, er altid klar til at blive nusset. Det er det, som næsehornet af økologisk bomuld venter på i sin kærligt illustrerede gaveæske.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 11 x 7 cm.
  • Materiale: økologisk bomuld
  • Materiale indeni: 100% genbrugspolyester
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage
Lilliputiens Kæledyr Marius i gaveemballage
Vejl. pris¹ 205 kr
173 kr