Erstatningsforslag til udsolgte produkter

lille fod ® træstensten regnbue XL
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
378 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285444

EAN: 4020972114129

lille fod ® træstensten regnbue XL
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et farverigt sjovt spil til hjemme!

Den farverige regnbue inklusive 2 træbolde er lavet af solidt bearbejdet træ og er malet i smukke farver. Stablet sammen er det et fantastisk blikfang og på samme tid et dekorationsobjekt på hylden, men den rigtige sjov ved at spille skabes af de mange muligheder. Hvis du strenger murstenene efter hinanden, bliver de individuelle buer for eksempel en lang tunnel for de to tilsvarende kugler. Du kan også sortere eller stable regnbuen. Hvad med, om byggestenene bliver en sving til dit foretrukne koselige legetøj? Det er alsidigt og opmuntrer kreativitet på en legende måde. Hvad er din yndlingsfarve?

produktdetaljer:
  • Dimensioner største ark: ca. 36 x 5 x 18 cm
  • målkugle: ca. Ø ca. 4,5 cm
  • Materiale: Træ
  • Indhold: 14 stykker
  • Alder: fra 12 måneder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers