Erstatningsforslag til udsolgte produkter

lille fod ® træhest
p.t. udsolgt
Pris
2.092 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298724

EAN: 4020972116642

lille fod ® træhest
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En træhest er den smukkeste gave til alle hestefans!

Unge og gamle ryttere lærer det grundlæggende om heste, ponyer og ridning på en legende måde med denne store leg, ridning og hvælvede hest lavet af ubehandlet, vejrbestandigt træ.
Manke og hale lavet af sisal l aden til frisør og fletning, og et trin gør det nemt for de små at komme videre. Udvidede ben sikrer et sikkert og stabilt stativ.

Unikt: Bag klappedøren bagpå er der et stort opbevaringsrum i hestens mave, hvor grime, plejesæt og tilbehør kan opbevares. Inklusiv grime! Ideel til haven eller børneværelset! Hestens ryg er designet til at passe rigtige sadler og sædehynder.

Det ubehandlede træ kan behandles med en beskyttende træplet for at matche hestens farve til dine egne behov for en lang levetid - et absolut must-have for rollespilområdet og det udendørs sortiment!

produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 111 x 53 x 111 cm
  • Sædehøjde: 86 cm
  • Maks. bæreevne: 50 kg
  • Inklusiv grime!
  • Materiale: Træ
  • Plejeinstruktioner: Ved lang levetid behandles med træbjergplet
  • Alder: fra 3 år
Pas på!
Ikke egnet til børn under tre år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers