LENA® træpuslespil eng

99 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr-51%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272515

EAN: 4006942863402

LENA® træpuslespil eng
LENA® træpuslespillet er et fint puslespil med eng-/bondegårds-motiv. Det består af fire puslebrikker og er egnet til børn fra 18 måneder.

Detaljer:
  • Fint puslespil med eng-/bondegårds-motiv.
  • 4 puslespilsbrikker på et bræt
  • Kan bruges separat som figurer
  • Levering i displaykasse
  • Mål: ca. 14,5 x 2,5 x 18 cm
  • Vægt: 198 g
  • FSC-certificeret.
  • Alder: Fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

Vores Topsellers

LENA® træpuslespil eng
99 kr
49 kr