LENA Stor brandvæsenkran 02175
LENA Stor brandvæsenkran 02175
371 kr
Pris inkl. moms
Pris
371 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A197812

LENA Stor brandvæsenkran 02175
LENA Stor brandvæsenkran med klistermærker, rødt og moderne design, realistiske farver, med mercedes stel og en kranarm, der kan trækkes ud til en længde på 105 cm.

Detaljer:
 • 270° drejbar kran
 • 4 udfoldelige støtteben
 • Længde: 70 cm
 • Fra 3 år

  OBS!
  Ikke egnet til børn under 3 år pga. mindre dele, der kan sidde fast i halsen.
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lena

  OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

  Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

  Vores Topseller

  LENA Stor brandvæsenkran 02175
  371 kr
  Top mærker