LENA ® Sequin Charm Unicorn
-30%
Vejl. pris¹
74 kr
Pris
52 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312634

EAN: 4006942848706

LENA ® Sequin Charm Unicorn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy vedhæng med vendbare pailletter til gør-det-selv-arbejde!

Sættet indeholder to pailletbroderede tekstilstykker, der skal syes sammen, bomuldsstof, en karabinhage af høj kvalitet Metal lkarabinhage med kæde, perler, imiterede læderdele og sytilbehør.
Egnet til børn fra 8 år og derover. Detaljeret og illustreret vejledning medfølger.

Produktdetaljer:
  • Emballagens mål (længde x bredde x højde): 20 x 5 x 17 cm.
  • Alder: Fra 8 år

Advarsel
Ikke egnet til børn under 36 måneder. Små dele.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

Vores Topsellers

LENA ® Sequin Charm Unicorn
LENA ® Sequin Charm Unicorn
Vejl. pris¹ 74 kr
52 kr