LENA sandkasselegetøj, 5 dele
59 kr
Pris 38 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
21 kr (36%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A019498

LENA sandkasselegetøj, 5 dele
Sandkasselegetøj
Artikelnummer: 05323

5 dele

Sættet indeholder:
1 x si
1 x spand (H 20 cm)
1 x skovl
1 x rive
1 x sandform


Fra 2 år.

Sorteret i farver.

DET ER IKKE MULIGT AT VÆLGE FARVE!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - LENA sandkasselegetøj, 5 dele
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
LENA sandkasselegetøj, 5 dele
59 kr
38 kr
Top mærker