✩ TUSIND TAK ✩
✩ TUSIND TAK ✩
Rabat:
Op til 450 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
LENA Profi Line - Lastbil med tippelad Model Actros

LENA Profi Line - Lastbil med tippelad Model Actros


89 kr
Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr (34%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A085248

LENA Profi Line - Lastbil med tippelad Model Actros
Profi Line - Lastbil med tippelad Model Actros
Artikelnummer: 07250



Detaljer:
• Størrelse: 250 x 100 x 110 mm
• Fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.
LENA Profi Line - Lastbil med tippelad Model Actros
89 kr
59 kr
Top mærker