EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
LENA Frøer med pivelyde
p.t. udsolgt

LENA Frøer med pivelyde

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
29 kr
19 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 10 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A072109

LENA Frøer med pivelyde
Frøerne giver lyde fra sig, når man trykker på dem.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 65522
• Leveringen inkluderer: 1 pakke
• Størrelse: ca. 8 cm
• Alder: fra 12 måneder

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!
Ingen farvevalg muligt, der vil blive leveret en tilfældig valgt farve.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.