LEGO wear vinterjakke Jaxon light blå
-16%
Størrelsesguide

557 kr
Pris
469 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
88 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A221038

LEGO wear vinterjakke Jaxon light blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra LEGO wear

LEGO® wear står for sjov. Design s og valget af farver inspirerer og glæder. Grafikken og billederne stammer fra LEGO® legetøjsuniverset. Stærke farver og moderigtig styling - det er LEGO® wear . LEGO® wear er let at tage af og på. Børn i forskellige aldre skaber forskellige ting. LEGO® wear er udstyret med alderssvarende glideknapper, lynlåse, glatte knapper, trykknapper og brede halsudskæringer. Vi kalder det læring gennem leg. De fleste LEGO® wear -produkter motiverer og opmuntrer dit barn til selv at kunne klare at klæde sig på. Når vi taler om kvalitet, henviser vi til alle detaljer - fra råmaterialer til knapper og lynlåse. LEGO® wear tåler daglig leg lige så godt som mange runder i vaskemaskinen. Aldersgrupperne bestemmer materialerne: Uanset om der er tale om superbløde kvaliteter til babyer eller elastisk denim til småbørn, lader vi kvalitet flyde ind i alle områder på LEGO® wear . Tøjet skal altid være behageligt at have på. Især for børn, der leger, udforsker og oplever. LEGO® wear tilbyder en komplet kollektion, der giver dit barn "bevægelsesfrihed".

LEGO® Tec vinterjakke til drenge.Jakken har mange detaljer, der holder din dreng varm og tør hele vinteren.Jakken er 100 % vindtæt, vandtæt og åndbar. Kappen er fremstillet af et materiale med en vandsøjle på 10.000 mm. Alle sømme er fastgjort med en speciel tape på indersiden, hvorfor produktet er 100 % vandtæt.Blødt fleecefor i hætten, den indre krave, den indre ærmeåbning og hagesmækken. Isolerende 100% polyesterpolstring, der holder din dreng varm.Jakken lukkes med en YKK-lynlås. Vindfang både under og over lynlås med velcrolukning. Gode sidelommer med lynlås.Sikkerhedsudbryderspænde på ærmerne, hvor handsker kan fastgøres. På den måde har barnet altid sine handsker tæt på og kan ikke blive væk. Spændet frigør handskerne, når der trækkes i handskerne, hvilket reducerer risikoen for ulykker.Jakken har justerbare snore og snorstoppere i jakken. Aftagelig hætte monteret på et snapbånd, der kan skjules, når hætten er fjernet.

Produktdetaljer:
  • Vandafvisende op til 8000 mm vandsøjle.
  • Materiale: 100% polyester
  • Varmefastholdende og åndbar
  • Kan vaskes op til 40°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: LEGO wear vinterjakke Jaxon light blå
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

LEGO wear vinterjakke Jaxon light blå
LEGO wear vinterjakke Jaxon light blå
557 kr
469 kr