Smeltende PRISER 🍦
Smeltende PRISER 🍦
Kun i dag:
RABAT op til 700 kr. EKSTRA!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabatkode
LEGO® Wear Tec Penn Snow Pants Dark Navy
-16%

LEGO® Wear Tec Penn Snow Pants Dark Navy


Størrelsesguide

595 kr
Pris
500 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
95 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A251889

LEGO® Wear Tec Penn Snow Pants Dark Navy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smarte, ensfarvede LEGO® Wear Tec Sport skibukser med høj funktionalitet og smarte detaljer, der holder dit barn varmt og tørt hele vinteren.

De komfortable skibukser er fremstillet i en slidstærk kvalitet, der har en vandsøjle på 10.000 mm. Bukserne er 100 % vindtætte og åndbare, og de er imprægneret med Bionic Finish ECO. Skibukserne er 100 % vandtætte, og alle sømme er tapede på indersiden. Varm, isolerende polstring af 100 % polyester.

Blød top af dobbeltlagsmikrofleece og med velcrolukning ved skuldrene. Ekstra lang YKK-lynlås med blød hageskærm. Vindbeskyttelse under lynlåsen samt over lynlåsen i den nederste del af bukserne med velcro. Et elastikbånd i taljen bagpå bidrager til en god pasform. Aftagelige, justerbare støvlebånd på buksebenet. LEGO® Wear applikation på brystet. Elastisk linning ved buksemanchetterne. Navnetiket til navn og mobilnummer indeni.

Produktdetaljer:
  • Vandafvisende op til 10.000 mm vandsøjle
  • Materiale: 100% polyester
  • Varmefastholdende og åndbar
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LEGO® Wear Tec Penn Snow Pants Dark Navy
LEGO® Wear Tec Penn Snow Pants Dark Navy
595 kr
500 kr