LEGO wear Jakke Johan Dark Navy
Størrelsesguide

499 kr
Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
53 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235539

LEGO wear Jakke Johan Dark Navy
Enkeltfarvet LEGO® Wear jakke med et påført LEGO® Tec mærkeemblem på brystet. Jakken kan holde til et vandsøjletryk på 5000 mm og er 100% vindtæt og åndbar. Alle søm er forsejlet og sikrer 100% vandtæthed. Jakken er udstyret med en tynd foring og har ingen polstring. To store frontlommer og en lille brystlomme med lynlås. Jakken er lukket med en YKK lynlås. Hagesikring med vindbeskyttelse over og under lynlåsen og velcro fastgøring. Den aftagelige hætte er fastgjort med et trykknapsbånd Trykknapsbåndet er ikke synligt når hætten ikke er fastgjort. Elastikbånd i ærmets ender. 3M front- og bagreflekser sikrer god synlighed. Indvendig navneetikette. Jakken er imprægneret med en miljøvenlig og PFC-fri Bionic Finish ECO-behandling. Denne behandling forbedrer stoffets vand- og snavsafvisende egenskaber.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 89% polyester, 8% bomuld, 3% elastan
  • Vaskbar op til 40°C
  • Vandtæt: 5.000 mm
  • Aftagelig hætte
  • Justerbar talje
  • Åndbar og vindtæt

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

LEGO wear Jakke Johan Dark Navy
LEGO wear Jakke Johan Dark Navy
499 kr
446 kr