LEGO wear Handsker Alexa dark purple

LEGO wear Handsker Alexa dark purple


Størrelsesguide

285 kr
Pris
275 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221303

LEGO wear Handsker Alexa dark purple
Mærkekvalitet fra LEGO WEAR.

LEGO® wear står for glæde. Design og valg af farver er noget for alle. Grafik og billeder passer sammen med LEGO® legetøjets univers. Stærke farver og smarte styles - det er LEGO® wear. LEGO® wear er nemt at tage af og på. Skabt til børns behov og passer til aldersgruppen. LEGO ® wear tilbyder skydeknapper, lynlåse, glatte knapper, trykknapper og brede halsudskæringer. Vi kalder det at lege og lære. LEGO ® wear produkter motiverer dit barn til at klare påklædningen alene. Når vi taler om kvalitet, gælder det hver eneste detalje - fra råvarer til knapper og lynlåse. LEGO® wear kan holde til daglig brug og leg, men også til hyppig vask. Materialer passende til barnets alder: Superbløde tekstiler til baby, elastisk denim til småbørn, LEGO® wear er gennemtænkt og praktisk. Tøj bør altid være behageligt at have på. Til børn der elsker at lege, udforske og opleve. LEGO® wear tilbyder en komplet kollektion, der giver dit barn fri bevægelighed.

LEGO wear ski-handsker med mange praktiske funktioner. Handskerne er udstyret med varmt og blødt fleecefor.

Produktdetaljer
  • Materiale: 100% Nylon
  • 100% vindtæt
  • 100% åndbar
  • Slidstærk
  • 3M reflekser
  • Kan vaskes ved 40 °C
  • Vandsøjletryk: op til maks. ca. 10.000mm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

LEGO wear Handsker Alexa dark purple
285 kr
275 kr