Kun i dag: 10% messerabat
Kun i dag: 10% messerabat
Rabatkode:
RAEM3504
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
LEGO WEAR Girls Regnjakke JEAN 206 lila

LEGO WEAR Girls Regnjakke JEAN 206 lila


Størrelsesguide

255 kr
Pris
235 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A088150

LEGO WEAR Girls Regnjakke JEAN 206 lila
Regnjakke

Mærkekvalitet fra LEGO WEAR

LEGO® er glæde. Design og valg af farver er noget for alle. Grafik og billeder passer sammen med LEGO® legetøjets univers. Stærke farver og smarte styles - det er LEGO® wear. LEGO® wear er nemt at tage af og på. Skabt til børns behov og passer til aldersgruppen. LEGO ® wear tilbyder skydeknapper, lynlåse, glatte knapper, trykknapper og brede halsudskæringer. Vi kalder det at lege og lære. LEGO ® wear produkter motiverer dit barn til at klare påklædningen alene. Når vi taler om kvalitet, gælder det hver eneste detalje - fra råvarer til knapper og lynlåse. LEGO® wear kan holde til daglig brug og leg, men også til hyppig vask. Materialer passende til barnets alder: Superbløde kvaliteter til baby, elastisk denim til småbørn, LEGO ® wear er gennemtænkt og praktisk. Tøj bør altid være behagelige at have på. Til børn der elsker at lege, udforske og opleve. LEGO® wear tilbyder en komplet kollektion, der giver dit barn fri bevægelighed.

Skøn og funktionel regnjakke med hætte der kan knappes af, dækket regnlys med sikring, så den ikke generer barnet og reflektorer.

Produktdetaljer:
• Vandtæt op til 5000mm vandstråle
• Vindtæt
• Forseglede syninger
• Materiale: 100% polyester med polyurethan-overflade
• Vaskbar op til 40°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

LEGO WEAR Girls Regnjakke JEAN 206 lila
255 kr
235 kr
Top mærker