LEGO® Technic - Motorbåd 42089
199 kr
Pris
153 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
46 kr-23%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien LEGO® Technic

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A259112

LEGO® Technic - Motorbåd 42089
Brøl mod målstregen med den aerodynamiske LEGO® Technic 2 i 1-model 42089 Motorbåd der har et sporty, aerodynamisk design, åbent cockpit med rat og tonet forrude samt et rødt og sort farvetema med racerklistermærker. Manøvrer rundt med den robuste motorbådsmodel for at aktivere de bevægelige motorstempler og den roterende skrue, og ombyg modellen til en smart hydroplanbåd som en del af en dobbelt bygge- og legeoplevelse!

  • Sporty aerodynamisk design, åbent cockpit med rat og tonet forrude samt rødt og sort farvetema med racerklistermærker.
  • Manøvrer rundt med motorbåden for at aktivere den bevægelige stempelmotor og roterende skrue.
  • Hjælp din unge LEGO® bygger med at forstå grundprincipperne i tandhjul, kraft og bevægelse med dette realistiske LEGO Technic sæt.
  • Sættet er en genial introduktion til LEGO® Technic byggesystemet.
  • Kan ikke flyde.
  • LEGO® Technic 2 i 1-sæt: Kan ombygges til en hydroplanmodel.
  • Motorbåden er over 10 cm høj, 23 cm lang og 7 cm bred.
  • Hydroplanbåden er over 7 cm høj, 21 cm lang og 10 cm bred.

Detaljer:
  • Dele: 174
  • Alder: Fra 8 år.

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Technic - Motorbåd 42089
199 kr
153 kr
Top mærker