LEGO® Star Wars™ - Tracker I 75185

LEGO® Star Wars™ - Tracker I 75185


649 kr
Pris
539 kr
Fri fragt
Du sparer
110 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien LEGO® Star Wars™

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A209298

LEGO® Star Wars™ - Tracker I 75185
Udspil dine egne LEGO® Star Wars: The Freemaker Adventures eventyr med denne Tracker I-model med tre vinger med skyder med fjederudløser på hver vinge og sideluger, der afslører et våbenlager, adgangsstige og en fængselscelle med plads til en minifigur. Åbn de tre vinduer i minifigurcockpittet, og sæt M-OC jægerdroiden på plads med det særlige skulderpanserelement, før du drejer den på plads, når fartøjet skal i flyvetilstand. Dette fantastiske sæt indeholder tre minifigurer samt en probe-droidefigur, der kan bygges.

 • Indeholder 3 minifigurer: Rowan, kejser Palpatine og en M-OC jægerdroide samt en probe-droidefigur, der kan bygges.
 • Fartøj med tre vinger med skyder med fjederudløser på hver vinge, sideluger, der kan åbnes og afslører et våbenlager, adgangsstige og fængselscelle med plads til en minifigur samt cockpit med tre vinduer, der kan åbnes og har pilotdrejefunktion.
 • Våben: Palpatines Kraft-lynelementer, blaster, to røde lyssværd og et blåt lyssværd.
 • Tilbehør: håndjern-element.
 • Sæt Rowan eller en anden minifigur i fængselscellen.
 • Åbn de tre cockpitvinduer, og fastgør jægerdroiden.
 • Der kræves et skulderpanserelement for at kunne fastgøre den til cockpittet.
 • Udspil dine egne spændende eventyr fra den animerede tv-serie LEGO® Star Wars: The Freemaker Adventures.
 • Modellen er over 17 cm høj, 34 cm lang og 20 cm bred.

 • Detaljer:
 • Dele: 17 557
 • Alder: 8 - 14 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  LEGO® Star Wars™ - Tracker I 75185
  649 kr
  539 kr
  Top mærker