LEGO® Star Wars™ - Himmelrytternes swoopcykler 75215

LEGO® Star Wars™ - Himmelrytternes swoopcykler 75215


249 kr
Pris
167 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
82 kr-33%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien LEGO® Star Wars™

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238695

LEGO® Star Wars™ - Himmelrytternes swoopcykler 75215
Vær med til en jagt i høj fart om coaxiummet med LEGO® Star Wars sættet 75215 Himmelrytternes swoopcykler. LEGO klodsudgaverne af Enfys Nest og Weazels speedere fra Solo: A Star Wars Story er hver udstyret med et åbent minifigurcockpit og 2 knopskydere, der er perfekte til at udspille actionfyldte kampe mellem LEGO minifigurer!

  • 3 minifigurer: Tobias Beckett, Enfys Nest og Weazel.
  • 2 slanke swoopcykel-speedere med åbne minifigurcockpits og knopskydere. Den ene har også en sidevogn og plads til den medfølgende kasse med coaxium.
  • Våben: Becketts 2 blasterpistoler, Enfys Nests våben og Weazels blaster.
  • Genskab eventyrlige actionscener fra Solo: A Star Wars Story.
  • Kombiner sættet med 75217 Kejserligt conveyextog og 75219 Kejserlig AT-løfter, og udspil det ultimative togrøveri i høj fart!
  • Swoopcyklen med sidevogn er over 5 cm høj, 21 cm lang og 9 cm bred.
  • Swoopcyklen uden sidevogn er over 9 cm høj, 19 cm lang og 5 cm bred.

Detaljer:
  • Dele: 355
  • Alder: 8 - 14 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Star Wars™ - Himmelrytternes swoopcykler 75215
249 kr
167 kr
Top mærker