LEGO® Minifigures - Serie 18: Fest 71021
LEGO® Minifigures - Serie 18: Fest 71021
45 kr
Pris inkl. moms

LEGO® Minifigures - Serie 18: Fest 71021


Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230375

LEGO® Minifigures - Serie 18: Fest 71021
Føj nye og spændende legemuligheder til dine eksisterende LEGO® sæt med hyldest-festserien af LEGO Minifigures. Denne festlige samleserie af sjove figurer fås med en bred vifte af tilbehør og dragter, der er nye i april 2018, og indeholder masser af figurer i farvestrålende påklædning, som alle er klar til at feste. Festserien omfatter dragefyr, fyrværkerifyr, pige i elefantdragt, LEGO klodsfyr, LEGO klodspige, kaktuspige, festklovn, kagefyr, enhjørningefyr, blomsterkrukkepige, fødselsdagsfestpige, fødselsdagsfestdreng, edderkoppedreng, cowboyfyr, racerfyr, kattepige og sidst, men ikke mindst, en sjælden kopi af en af de første minifigurer, der nogensinde blev lavet – politibetjenten fra 1978. Hver minifigur leveres i en forseglet pose med et eller flere stykker tilbehør, en samlerbrochure og en unik fremvisningsplade.

 • Hver minifigur i serien leveres med et eller flere stykker tilbehør, en samlerbrochure og en unik fremvisningsplade.
 • LEGO® minifigurerne i festserien indeholder masser af spændende dragter og tilbehør, der er nye i april 2018, bl.a. en LEGO klodsdragt-overkrop, der fungerer ligesom en rigtig klods, "gaveæske-element", edderkoppehat og -rygstykke, dragehoved og dragehale, blomsterhat, blomsterkrukke-hofteelement, fyrværkeridragt, kaktusdragt med nye kaktusarme, racerbil-hofteelement, håndholdt ballondyr, kattemaske, elefantmaske, opdaterede drenge- og pigeparykker, opdateret mandlig retroparyk, der passer sammen med en festhat, ballon-på-snor-element, ballonhund, lille mus med blød hale og en kage, som en minifigur kan springe ud af!
 • Gør dig klar til at stå for den største LEGO minifigurfest i byen!
 • Kombiner dem med eksisterende LEGO® sæt, og få timevis af byggesjov
 • Byt minifigurer med vennerne, og fuldend din samling
 • Disse sjove samlerfigurer er egnet til alle over 5 år.

 • Detaljer:
 • Dele: 7
 • Alder: Fra 5 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.
  BEMÆRK: Hver pose indeholder én af de 17 figurer i serien. Vi kan desværre ikke imødekomme ønsker om specifikke minifigurer. Hvis du køber mere end én pose, kan du risikere at få flere ens minifigurer.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  LEGO® Minifigures - Serie 18: Fest 71021
  45 kr
  Top mærker