LEGO® Marvel Super Heroes™ Spider-Mans biljagt 76133
LEGO® Marvel Super Heroes™ Spider-Mans biljagt 76133
249 kr
84 kr
Pris inkl. moms

LEGO® Marvel Super Heroes™ Spider-Mans biljagt 76133


249 kr
Pris
84 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
165 kr-66%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A258972

LEGO® Marvel Super Heroes™ Spider-Mans biljagt 76133
Lad dit barn opleve en spændende LEGO® Marvel Spider-Man-rolleleg, mens du hjælper med at forfølge den bankrøvende Green Goblin i 76133 Spider-Mans biljagt. Dette LEGO 4+-sæt er designet til at være sjovt og nemt for små og mellemstore børn. Spider-Man-byggesættet med legetøjsbil har førersæde til en minifigur og spindelvævssnor med et edderkoppespind, der kan hægtes fast på Green Goblins glider, samt et særligt startklodselement, så selv førstegangsbyggere kan opleve glæden ved at bygge bygninger, køretøjer og meget mere på egen hånd. Den medfølgende enkle bygge- og legevejledning vil også hjælpe din kommende superhelt med at forstå formålet med byggevejledninger og udvide barnets fantasi og selvtillid ved at afprøve nye ting i en velkendt LEGO Marvel verden. Dette enkle LEGO Spider-Man-legesæt indeholder 2 LEGO minifigurer, Green Goblins græskarbombe, der kan bygges, samt 100-dollarseddel- og pengesækelementer, der kan give mange timers kreativ leg.

 • LEGO® 4+-sæt er designet til at være sjove og sikre for de mindste og kan styrke deres selvtillid ved hjælp af enkle byggevejledninger, der giver den perfekte start på byggeri med LEGO klodser. LEGO® Juniors er den perfekte start på at bygge med legoklodser
 • Indeholder 2 minifigurer, der er nye i januar 2019: Spider-Man og Green Goblin
 • Sættet indeholder en Spider-Man-bil, der er nem at bygge og har førersæde, hvor Spider-Man kan sidde, udstødning med energiudladningselement og spindelvævssnor med aftageligt spindelvæv, samt et startklodselement, så dit barn hurtigt kan komme i gang med at bygge og lege med superhelte i en actionfyldt LEGO® Marvel verden.
 • Indeholder også Green Goblins glider med justerbare vinger og fastgørelsespunkt til spindelvævet, samt græskarbombe, der kan bygges og har et energiudladningselement.
 • Tilbehør: Green Goblins pengesæk og en stjålen 100-dollarseddel.
 • LEGO® 4+ er byggesæt, der præsenterer dit barn for et stort univers bestående af yndlingsfigurer fra film og tv-serier samt hverdagens helte.
 • LEGO® 4+-legesæt hed tidligere LEGO Juniors, og sættene stimulerer fantasien og passer sammen med alle LEGO byggesæt.
 • Dette superheltelegetøj, der kan bygges, er en god gaveidé til små og mellemstore børn.
 • Spider-Man-buggyen er over 9 cm høj, 11 cm lang og 6 cm bred.

Detaljer:
 • Dele: 52
 • Alder: fra 4 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Marvel Super Heroes™ Spider-Mans biljagt 76133
249 kr
84 kr
Top mærker