LEGO® Jurassic World™ - Stygimoloch bryder ud 75927

LEGO® Jurassic World™ - Stygimoloch bryder ud 75927


Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A238731

LEGO® Jurassic World™ - Stygimoloch bryder ud 75927
Udspil et alvorligt brud på sikkerheden med en flugt fra dinosaur-laboratoriet! Hjælp Stygimoloch-dinosauren med at bryde ud med dette actionfyldte sæt inspireret af Jurassic World™, der indeholder et laboratorium med udsigtsbro og vippende arbejdsbænk med vinduesknusningsfunktion, som er forbundet med en dinosaur-indhegning med 2 projektører og en port, der kan løftes. Dette sjove legetøj til drenge og piger indeholder 2 minifigurer og en Stygimoloch-figur.

 • 2 minifigurer: dr. Wu og en vagt samt en Stygimoloch-figur.
 • Dr. Wus laboratorium i 2 niveauer med udsigtsbro, stige, 2 gennemsigtige gule projektører, arbejdsbænk, 2 vinduer samt en tilstødende dinosaur-indhegning med port, der kan løftes.
 • Stygimoloch-dinosauren har justerbare arme, ben og hoved.
 • Løft porten op, og før den tilfangetagne dinosaur ind i indhegningen.
 • Udfør eksperimenter på laboratoriets arbejdsbænk.
 • Udspil en dinosaurflugt ved at smadre igennem laboratoriets dør, og vip derefter arbejdsbænken op for at skubbe vinduet ud.
 • Våben: bedøvelsesgevær.
 • Tilbehør: 2 dinosauræg, computer og gul kop.
 • Dette sjove legetøj til drenge og piger er egnet til børn i alderen 6-12 år.
 • Laboratoriet med indhegning er over 15 cm højt, 15 cm bredt og 23 cm dybt.

Detaljer:
 • Dele: 222
 • Alder: fra ca. 6-12 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
LEGO® Jurassic World™ - Stygimoloch bryder ud 75927
342 kr
Top mærker