LEGO® JUNIORS - Byens centrale lufthavn 10764

LEGO® JUNIORS - Byens centrale lufthavn 10764


449 kr
Pris 391 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr (13%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A238200

LEGO® JUNIORS - Byens centrale lufthavn 10764


Alle LEGO Juniors sæt indeholder en enkel bygge- og legevejledning, der er med til at skabe selvtillid hos børn fra 4 år. 5 minifigurer medfølger.

Drag ud på eventyr fra LEGO® Juniors 10764 Byens centrale lufthavn! Dette sjove sæt indeholder en lufthavnsterminal, der er nem at bygge, med startklodselement og vægelement, kontroltårn og fungerende transportbånd. Der er også en bagagevogn med 2 trailere og 2 fly med startklodselementer og plads til piloterne, samt en projektør med plads til værktøj og en brændstofvogn med påfyldningsstation. Fem minifigurer medfølger.

Detaljer:
 • 5 minifigurer medfølger: 2 piloter, 2 lufthavnsmedarbejdere og en turist.
 • Lufthavnsterminal med startklodselement og vægelement, dør, der kan åbnes, kontroltårn, parabol, vindpose og fungerende bagagebånd, projektør med værktøjsområde og 4 landingsbaner, der kan bygges.
 • 2 fly med startklodselementer: et fragtfly med drejelige propeller og lastrum, og et passagerfly med trappe. Desuden en brændstofvogn med startklodselement og en bagagevogn med 2 aftagelige trailere.
 • Alderssvarende byggeoplevelse for alle over 5 år. Tilbehør: 4 orange kegler, skruenøgle, lysstav, kamera, oliekande, flybillet, pakke, 3 kufferter, kasse, 3 ædelstene, headset, dokumentmappe, croissant og walkie-talkie samt 4 landingsbaner, der kan bygges, og en brændstofvogn.
 • Læs kufferter og pakker op på transportbåndet, og drej på hjulet for at sende dem til bagagevognen.
 • Læs bagagen eller pakkerne op på bagagevognen, og kør dem ud til flyene.
 • Drej propellerne på fragtflyet, og flyv af sted med en ny leverance.
 • Stil flyene på startbanen, og gør klar til at lette!
 • LEGO® Juniors sæt indeholder modeller, der er nemme at bygge, med startklodselementer og enkel vejledning, så børn hurtigt kan komme i gang med at bygge og lege.
 • LEGO® Juniors legetøj til kreativt byggeri passer sammen med alle LEGO byggesæt.
 • Lufthavnsterminalen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 6 cm dyb.
 • Lufthavnsterminalen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 6 cm dyb.
 • Lufthavnsterminalen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 6 cm dyb.
 • Lufthavnsterminalen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 6 cm dyb.
 • Dele: 376
 • Alder: fra ca. 4-7 år
OBS
Ikke egnet for børn under 4 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
LEGO® JUNIORS - Byens centrale lufthavn 10764
449 kr
391 kr
Top mærker