LEGO® Juniors - Belles historietid 10762

LEGO® Juniors - Belles historietid 10762


145 kr
Pris
142 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238201

LEGO® Juniors - Belles historietid 10762
Planlæg et teselskab, og nyd historiefortællingen med Disney Princess Belle og hendes venner i det sjove LEGO® Juniors sæt 10762 Belles historietid!Sættet indeholder et prinsesseslot med startklodselement, balkon med en magisk rose under glas, tårne og en drejeskive. Der er også et parkområde med drejeligt havebord, springvand, der kan bygges, og en tevogn samt en eventyrbog, som Belle kan læse op fra. Dette LEGO ǀ Disney Princess sæt indeholder en enkel bygge- og legevejledning, der er med til at skabe selvtillid hos børn fra 4 år. Der medfølger en minidukkefigur, kop- og tepottefigurer samt en figur af Clocksworth, der kan bygges.

Detaljer:
 • Minidukkefigur af Disney Princess Belle, figur af Clocksworth, der kan bygges, samt figurer af Chip og Mrs. Potts.
 • Prinsesseslottet indeholder et startklodselement, drejeskive, vindue med gennemsigtigt rosemotiv og en slotsbalkon.
 • Parkområde med drejeligt havebord samt springvand og tevogn, der kan bygges.
 • Tilbehør: eventyrbog med omslag, der kan åbnes, håndspejl, croissant samt kage, der kan bygges, og magisk rose under glas.
 • Drej prinsesse Belle omkring på slottets drejeskive, mens hun læser om prinsen i eventyrbogen.
 • Gør tevognen klar, og kør ud i parken til teselskab.
 • Sæt Chip, Mrs. Potts og Clocksworth på det drejelige havebord, og få sjove oplevelser.
 • LEGO® Juniors sæt indeholder modeller, der er nemme at bygge, med startklodselementer og enkel vejledning, så børn hurtigt kan komme i gang med at bygge og lege.
 • LEGO® Juniors legetøj til kreativt byggeri passer sammen med alle LEGO byggesæt.
 • Prinsesseslottet er over 13 cm højt, 6 cm bredt og 9 cm dybt.
 • Byggepladen med havebord er over 4 cm bred og 6 cm dyb.
 • Dele: 87
 • Alder: fra ca. 4-7 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® Juniors - Belles historietid 10762
145 kr
142 kr
Top mærker