» Dine Søndags-kuponer «
» Dine Søndags-kuponer «
Kun i dag:
Spar op til 400 kr.
00
h
00
min
00
sek
Se kuponernei

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

LEGO® Friends - Stephanies fodboldtræning 41330
p.t. udsolgt

LEGO® Friends - Stephanies fodboldtræning 41330


149 kr
Pris
76 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
73 kr-49%
Pris inkl. moms

Produkter fra serien LEGO® Friends

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229453

LEGO® Friends - Stephanies fodboldtræning 41330
Scor mål efter mål med Stephanie og Dash! Træn hårdt med Stephanie til hendes fodboldtræning i Heartlake park, så har du snart det bedste boldøje i hele Heartlake! Brug skydefunktionen til at sende bolden mod målet, og bevæg derefter Stephanies platform fra side til side for at hjælpe hende med at lave en akrobatisk redning Du kan spille alene eller sammen med en ven! Hjælp hundehvalpen Dash med at hente bolden, og tag en pause med lidt at drikke og en hotdog, mens du læser på strategitavlen.

 • Minidukkefigur af Stephanie og figur af hundehvalpen Dash
 • Fodboldmål med bevægelig målmandsplatform, fodboldaffyrer med skydefunktion, strategitavle og drikkevaredispenser.
 • Tilbehør: bold, vandflaske, hotdog, hundeskål og kødben.
 • Opfrisk taktikken ved strategitavlen, og øv dig i at ramme ved at skyde bolden mod målet.
 • Bed en ven om at styre målmanden, og byt derefter roller for at se, hvem der scorer flest mål med dette fantastiske børnelegetøj.
 • Hjælp hundehvalpen Dash med at hente bolden, og giv den et kødben som belønning.
 • Egnet til børn i alderen 6-12 år.
 • Fodboldmålet er over 10 cm højt, 9 cm bredt og 9 cm dybt.
 • Fodboldaffyreren er over 4 cm høj, 6 cm bred og 4 cm dyb.
 • Strategitavlen er over 4 cm høj, 3 cm bred og under 1 cm dyb.
 • Kombiner sættet med 41332 Emmas kunstbod, 41333 Olivias missionskøretøj, 41334 Andreas parkoptræden og 41335 Mias trætophus for at opleve endnu mere sjov i Heartlake park.

 • Detaljer:
 • Dele: 119
 • Alder: Fra 6-12 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  Top mærker