LEGO® DUPLO® Mickeys båd 10881
LEGO® DUPLO® Mickeys båd 10881
240 kr
Pris inkl. moms
Pris
240 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien LEGO® DUPLO®

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238189

LEGO® DUPLO® Mickeys båd 10881
Små Disney fans vil elske at lægge fra land fra molen i LEGO® DUPLO® 10881 Mickeys båd og deltage i en supersjov bådparade på vandet. Hjælp dit barn med at udvikle finmotorikken ved at bygge molen og båden, som har et klassisk Disney udseende. Leg med barnet, og hjælp Mickey Mouse med at sejle dampskibet og bruge tandremshjulfunktionen til at trække Minnie Mouse med hendes parasol i den lille robåd. Fortsæt derefter festen på molen med dette sjove LEGO DUPLO sæt. 2 DUPLO figurer medfølger: Mickey Mouse og Minnie Mouse. Indeholder 2 LEGO DUPLO-figurer: Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse.

 • Dampskib med klods med rormotiv, tandremshjulfunktion samt mole med vindue, der kan åbnes, stol og festligt belysningsmotiv.
 • Tilbehør: robåd, kamera og parasol.
 • Sæt sejl med Mickey Mouse på hans fantastiske dampskib, og hjælp ham med at bruge kameraelementet til at tage fiktive billeder af bådparaden.
 • Brug tandremshjulets reb til at trække Minnie Mouse i sin robåd.
 • Byg molen med de hyggelige lys for at forstærke festfølelsen!
 • Hjælp dit barn med at mestre grundlæggende byggefærdigheder med dette LEGO® DUPLO® Disney legetøj, der er nemt at bygge.
 • LEGO® DUPLO® produkter er skabt til at være sjove og sikre for de mindste.
 • Dampskibet er over 16 cm højt, 17 cm langt og 12 cm bredt
 • Molen er over 13 cm høj, 9 cm bred og 6 cm dyb.

Detaljer:
 • Dele: 28
 • Alder: 2-5 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Vores Topseller

LEGO® DUPLO® Mickeys båd 10881
240 kr
Top mærker