LEGO® Disney Princess™ - Rapunzels soveværelse på slottet 41156

LEGO® Disney Princess™ - Rapunzels soveværelse på slottet 41156


Pris
173 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A238337

LEGO® Disney Princess™ - Rapunzels soveværelse på slottet 41156
Hjælp Disney Princess Rapunzel og Pascal med at planlægge en flugt fra slottet! LEGO® l Disney sættet 41156 Rapunzels soveværelse på slottet er nemt at bygge og perfekt til at genskabe yndlingsscener fra Disneys To på flugt: Serien Det indeholder en flugtvej, seng med skjult rum, reol, staffeli og teleskop Slip kreativiteten løs med den modulære opbygning, som gør det nemt at flytte og udskifte sektioner i modellen, eller sæt slotsværelset sammen med andre kompatible LEGO l Disney Princess sæt for at bygge dine egne drømmekreationer Der medfølger en minidukkefigur af Rapunzel samt en figur af kamæleonen Pascal.

  • Minidukkefigur af LEGO® l Disneys Rapunzel samt en figur af kamæleonen Pascal
  • Seng med skjult rum, vindue, der kan åbnes, reol, staffeli, stand til Pascal og flugtrute bag sengen.
  • Tilbehør: teleskop, bøger, dagbog, portrætflise med Pascal, maling, hårbørste, saks og en stegepande.
  • Dette LEGO® l Disney Princess legetøj er let at tilpasse ved at udskifte og flytte funktioner som f.eks. Pascals stand, staffeliet og teleskopet.
  • Kombiner, byt og miks denne model med andre kompatible LEGO® l Disney sæt, og byg dine egne drømmekreationer.
  • Kombiner sættet med 41157 Rapunzels husvogn for at få mere sjov med Disneys To på flugt: Serien.
  • Rapunzels soveværelse på slottet er over 11 cm højt, 6 cm bredt og 6 cm dybt.
  • Reolen er over 6 cm høj, 6 cm bred og 3 cm dyb.

Detaljer:
  • Dele: 156
  • Alder: 5-12 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lego

LEGO® – For små bygmestre

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
LEGO® Disney Princess™ - Rapunzels soveværelse på slottet 41156
173 kr
Top mærker