Erstatningsforslag til udsolgte artikler

LEGO® Disney Princess™ Mulans træningsdag 41151
p.t. udsolgt

LEGO® Disney Princess™ Mulans træningsdag 41151


125 kr
Pris
77 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
48 kr-38%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229503

LEGO® Disney Princess™ Mulans træningsdag 41151
Kom i træning med Disneys Mulan, og bliv klar til den kommende udfordring! LEGO® l Disney sættet Mulans træningsdag er nemt at bygge og perfekt til at genskabe yndlingsscener fra filmen. Træn hårdt med træningsdukken, der kan dreje, samt sværd og katapult med kampesten, og snup en pause sammen med føllet Khan. Dette LEGO l Disney legetøj til piger og drenge indeholder masser af smukke og autentiske detaljer, bl.a. Mulans gule kjole, hendes vifte og en teceremoni. Slip kreativiteten løs med den modulære opbygning, som gør det nemt at flytte og udskifte sektioner i modellen, eller sæt familietemplet sammen med andre kompatible LEGO l Disney sæt for at bygge dine egne drømmekreationer. Minidukkefigur og en hest medfølger.

 • Minidukkefigur af Mulan samt figur af hesten Khan.
 • Familietempel, træningsdukke, der kan dreje, katapult, teceremoni og kirsebærtræ.
 • Tilbehør: sværd, kampesten, vifte, tepotte og tekop.
 • Sættet er let at tilpasse ved at udskifte og flytte funktioner som f.eks. teceremonien, katapulten og kirsebærtræet.
 • Kombiner, byt og miks denne model med andet kompatibelt LEGO® l Disney legetøj, og byg dine egne drømmekreationer.
 • Sigt efter træningsdukken med katapulten, og brug drejefunktionen til at få den til at dreje, når Mulan øver sig med sit sværd.
 • Hjælp Mulan med at afholde en teceremoni, og køl hende ned med den søde vifte.
 • Dette legetøj til piger og drenge er egnet til børn i alderen 5-12 år.
 • Familietemplet er over 12 cm højt, 6 cm bredt og 6 cm dybt.

 • Detaljer:
 • Dele: 104
 • Alder: Fra 5-12 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

  Vores Topseller

  Top mærker