LEGO® Disney Princess™ Elsas markedseventyr 41155

LEGO® Disney Princess™ Elsas markedseventyr 41155


169 kr
Pris
159 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (6%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229512

LEGO® Disney Princess™ Elsas markedseventyr 41155
Besøg Arendal marked med Elsa og Olaf! Dag med de elskede figurer Elsa og Olaf på LEGO® l Disney Elsas markedseventyr. Der er en vogn med frugt og grøntsager, en blomsterbod under det smukke klokketårn og en anløbsbro med en robåd til skovture på vandet. Drej urskiveklodsen for at skabe sommer- eller vinterscener i Frost-verdenen med dette fantastiske legetøj til piger og drenge. Slip kreativiteten løs med den modulære opbygning, som gør det nemt at flytte og udskifte sektioner i modellen, eller sæt klokketårnet sammen med andre kompatible LEGO l Disney sæt for at bygge dine egne drømmekreationer. Minidukkefigur af Elsa og figur af Olaf med sin personlige snebyge medfølger.

 • Minidukkefigur af Elsa og figur af Olaf med snebyge.
 • Klokketårn med anløbsbro og dobbeltsidet urskive til forår/vinter, markedsbod med hjul og robåd med plads til 2 minidukkefigurer.
 • Tilbehør: Elsas iskraft, 2 årer, skøjter, æble, gulerod, kirsebær, blomster, kage og et glas.
 • Sættet er let at tilpasse ved at udskifte og flytte funktioner som f.eks. blomsterbedene og anløbsbroen.
 • Kombiner, byt og miks denne model med andet kompatibelt LEGO® l Disney legetøj, og byg dine egne drømmekreationer.
 • Besøg Arendal marked om foråret, og drej derefter urskiveklodsen for at få fornemmelsen af en Disney Frost vinter.
 • Hjælp Elsa med at bruge årerne til at sejle båden ud på skovturseventyr med Olaf.
 • Dette legetøj til piger og drenge er egnet til børn i alderen 5-12 år.
 • Klokketårnet med anløbsbro er over 14 cm højt, 9 cm bredt og 6 cm dybt.
 • Robåden er over 11 cm lang, 4 cm bred og under 2 cm høj.

 • Detaljer:
 • Dele: 125
 • Alder: Fra 5-12 år.

 • Bemærk
  Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lego

  LEGO® – For små bygmestre

  LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore. Virksomheden blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Inspireret af virksomhedens motto "Det bedste er ikke for godt” (Only the best is good enough) er virksomheden engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. LEGO produkter sælges over hele verden og kan opleves virtuelt på www.LEGO.com.*

  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
  LEGO® Disney Princess™ Elsas markedseventyr 41155
  169 kr
  159 kr
  Top mærker